slider 4 slider 5 slider3 slider 2

Hunting ground for good business

Diana&Vesta is het indrukwekkende glazen poortgebouw van Arena Plaza. Uitstekend bereikbaar, prima parkeren, heldere architectuur en uitgerust met fantastische voorzieningen. Zo goed geoutilleerd, dat u al uw energie, tijd en pijlen kunt richten op uw klanten, uw zaken. Er is ruimte voor kleine en grote ondernemingen met groeiambitie. Een ideale plek voor uw hoofdkantoor.

 

lees meer

ruimtes

Diana&Vesta biedt kantoorruimte voor bedrijven of organisaties. Van ongeveer 380 m2 tot 2.700 m2 per verdieping vanaf circa € 195,- per m2 per jaar. Bekijk hier het gebouw en de plattegronden.

lees meer

meet
vesta

Vesta is de kant van het gebouw waar hardwerkende zakenmensen - zoals u en uw klanten - in een zijdezachte sfeer op adem kunnen komen.

meet
diana

Meet, greet, work & relax. De Diana Lobby voelt als een hotel. De hostesses zorgen voor een meer dan hartelijk welkom, met cappuccino, espresso en een krant.

Beter bereikbaar bestaat niet

  • 5 minuten vanaf de vier snelwegen: A1, A2, A9 en A10
  • 5 minuten lopen/ fietsen vanaf Station Bijlmer ArenA
  • Vanaf station Bijlmer ArenA treinen, bussen en metro’s naar alle belangrijke knooppunten en bestemmingen
  • Schiphol en Amsterdam-Centrum:15 minuten met de auto, 25 minuten met het OV

lees meer

STATE OF
THE ART
OFFICES

the office operators - TOO

In Diana&Vesta tekent het TOO team voor een groot deel van de geboden gastvrijheid, het uitgebreide servicepakket en de receptiediensten. Persoonlijk, met véél gevoel voor service, stijlvol en vriendelijk. Uw gasten worden in een hotel-achtige sfeer ontvangen en voelen zich meteen welkom.

lees meer

Services van A tot Z

  • De hostesses staan van 08.00 tot 18.00 uur voor u klaar
  • Uitstekend uitgeruste vergaderruimtes
  • Ontbijt, lunch en diner in het D&V restaurant
  • Sport- en ontspanningsmogelijkheden

Meer weten?

Neem contact op met Daniël Meijers of Jeroen Jansen van Van Gool ♦ Elburg Vastgoedspecialisten op telefoonnummer 020-664 8585 voor een afspraak en de D&V-tour. Voor iedere ruimtevraag maken we graag een oplossing en aanbieding op maat.

lees meer